Nieuwsbrief maart 2024

Nieuws
Nieuwsbrief maart 2024

Het is onze verjaardagsmaand! Eind deze maand bestaat Beyuna 10 jaar en dat wordt groots gevierd tijdens het 2 Day College op 22 en 23 maart. Geloof ons, het wordt spectaculair! In deze nieuwsbrief maken we de incentive winnaars bekend en er gaat het een en ander veranderen rondom de incentive. Wat dat is, lees je hieronder!

Incentive aanpassingen

De nieuwe incentive periode is aangebroken en er gaan een aantal dingen veranderen:

Kwalificatie
We hebben een wijziging aangebracht in de kwalificatie-eisen. Het totaal PGV dat behaald moet worden in de incentive periode van drie maanden is verhoogd naar 15.000 PGV (qv). Bij groei en succes horen namelijk ook nieuwe doelen!

Jupiters
Daarnaast gaan we vanaf de nieuwe periode een aparte incentive organiseren voor nieuwe Jupiters. Deze veranderingen zorgen ervoor dat wij de incentive activiteiten exclusief kunnen houden en jij extra wordt uitgedaagd!

Starterskit Vita en Selenium

De starterskit heeft vanaf nu twee nieuwe producten erin zitten: Vita en Selenium. Wanneer je start als nieuwe distributeur, maar ook als je je account weer voor een jaar verlengt (renewal), kun je deze producten met extra korting aanschaffen.

"Action is the foundational key to all success."

Beyuna Academy

Beyuna Academy Professional 50% korting op de eerste 90 dagen

Training en opleiding vinden wij ongelofelijk belangrijk en om die reden geloven wij dat het Beyuna Academy Professional lidmaatschap van enorme toegevoegde waarde is op jouw eigen business en we durven zelfs te stellen dat het onmisbaar is om succesvol te worden!

Als Beyuna distributeur krijg je het Beyuna Academy Basic cadeau. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jezelf te upgraden naar het Professional abonnement. Op de afbeelding hierboven zie je van welke voordelen je geniet als Professional ten opzichte van Basic.

Ga jij voor het Beyuna Academy Professional lidmaatschap? Dan krijg je de eerste 90 dagen 50% korting op je abonnement! Ook de opzegtermijn is negentig dagen.

Upcoming events

Paul Gebbink dag vrijdag 8 maart

Paul Gebbink dag is een inspirerend Beyuna evenement voor iedereen die geïnteresseerd is. Na afloop ga je altijd energiek en gemotiveerd naar huis! Het is het ideale evenement om een gast kennis te laten maken met de Beyuna business, samen de mogelijkheden te bekijken en te netwerken met andere Beyuna distributeurs! Op de Paul Gebbink dag wordt ook een verkorte versie van het voedingsseminar over Q10 door Laura van Schelt gepresenteerd.

Datum: Vrijdag 8 maart 2024
Tijd: 10:00 - 16:00 uur (inclusief heerlijke lunch)
Locatie: Van der Valk hotel Exclusief Apeldoorn

2 Day College - The Next Decade
Vrijdag 22 & zaterdag 23 maart 2024

Beyuna bestaat deze maand 10 jaar! Dat vieren we groots met het 2 Day College in het Van der Valk Exclusief hotel in Apeldoorn. Op vrijdagavond is er een galafeest met award uitreiking en optredens van Gerard Joling en Samantha Steenwijk! We kunnen ook alvast verklappen dat we een nieuw product lanceren!

Het jaarlijkse 2 Day College is hét Beyuna evenement dat je als distributeur absoluut niet wilt missen! Je kunt nog t/m 12 maart early bird tickets bemachtigen. Het event begint vol te raken, dus wacht niet te lang met tickets kopen als je er nog bij wilt zijn!

Voedingsseminar 6 april

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert Beyuna een voedingsseminar in de Beyuna Academy gepresenteerd door Paul Gebbink en Laura van Schelt. Het volgende voedingsseminar is op zaterdag 6 april. Wil je er graag bij zijn? Je kunt een plekje reserveren op 25 maart vanaf 19:00 uur. Zorg dat je klaar zit, want de kaartverkoop gaat enorm snel!

Het voedingsseminar is exclusief voor Beyuna Academy Professional leden en hun gasten.

Incentive winnaars & nieuwe Jupiters

De incentive zit erop, de winnaars zijn bekend (zie hieronder). De winnaars en nieuwe Jupiters ontvangen binnenkort een uitnodiging voor de incentive. Gefeliciteerd en heel veel plezier alvast!

De incentive winnaars

Allegonda Nagel en Marten Siegersma
Auktje en Nico Zijlstra
Bas en Fabiënne Mulder
Carole van der Harst en Nico Kleefstra
Connie Verboom-Meulbroek
Dennis en Lotte Verhoeven
Epke en Klaas de Poel
Hanneke Boelens en Adnan Bouderham
Hilly Posthumus
Ingrid van der Kuijl en Koos Kempe
Kim van Waversveld en Laurens van der Veer
Laura van Schelt en Rob de Ruiter
Marianne en Gert-Jan Coumou
Marije Wisse en Jurgen Harte
Naomi Harris en Tijmen Coemans
Renuka de Kunder
Rik Heijink en Marisa Rosie
Sonja Serlui
Valerie Verhaeghe en Korneel Deryckere
Veerle en Ronald Poppe
Waldemir Curiel en Friederike Sieperman
Wendy Kartoredjo en Winston Elliot
Yvonne en Aron Winter

De nieuwe Jupiters

Anne en Michael van Zanten
Chantal Colmer
Frank Verboom
Freya Wygaerden en Callan Correo
Hilde en Ed van Helden
Jacqueline Werkhoven
Johannes Dikland en Annet Bok
Jôse de Oliveira en Rinus Looijmans
Ksenija en Ron Provoost
Lois Ramselaar
Margo Versteegen
Maria-Louise Genet
Martine Sira
Renske en Hans Zuidersma
Ria Aalders en Henk Turksema
Rizairis Lacroes en Marklin Núñez
Titie Friemann en Ludy Snijder
Veronika Simonett

Incentive maart - april - mei

Een nieuwe incentive periode is aangebroken! Je kwalificeert je voor de volgende incentive als je in maart, april en mei het volgende behaalt:

  • totaal van 15.000 PGV (qv)
  • minimaal 3.000 PGV (qv) per maand
  • registratie nieuwe distributeur op minimaal Mercury niveau, die 3.000 qv rechtstreeks bij Beyuna heeft afgenomen.
  • Je hebt een Beyuna Academy Professional lidmaatschap.

Heel veel succes!