Zet jouw enthousiasme om naar omzet

Je vindt een gezonde levensstijl belangrijk en wilt dit graag delen met anderen. Een compensatieplan ontwikkeld op basis van 30 jaar ervaring in de netwerkmarketingindustrie en gericht op het herverdelen van geld. Gelijke kansen, lage kosten en een hoog inkomenspotentieel. Ben jij enthousiast geworden over Beyuna? Wij vertellen je graag hoe het Beyuna concept werkt.

1. Ervaar producten

Als distributeur van Beyuna ben je ervaringsdeskundige van onze producten. Door de producten zelf te gebruiken ontstaat jouw eigen resultaat. Vanuit dit enthousiasme vertel je jouw netwerk over jouw ervaring met de producten.

2. Mond tot mond

Beyuna maakt geen gebruik van traditionele vormen van reclame, zoals het inhuren van sporthelden of advertenties. Mond tot mondreclame is nou eenmaal de beste vorm van reclame! Als distributeur maak jij reclame door producten aan te bevelen. Je kunt direct verdienen wanneer een klant op jouw Beyuna website producten koopt, of wanneer je een distributeur inschrijft.

3. Royalties

Bij Beyuna bouw je aan een doorlopend passief inkomen. Je bouwt een gebruikersmarkt op met klanten en distributeurs die enthousiast zijn over onze voedingssupplementen. Dit zorgt voor residuele inkomsten die een stabiele financiële toekomst garanderen.

Een aantal redenen om je aan te sluiten als distributeur

  • Haalbaar compensatieplan
  • Lage kosten
  • Eigen tijd indelen
  • Internationaal ondernemen
  • (Passief) inkomen
Dit wil ik!
Een uniek en krachtig verdienmodel

Bij Beyuna gaat het om het herverdelen van geld. Het transparante compensatieplan van Beyuna is uniek vanwege het hoge inkomenspotentieel en het stimuleert het helpen van anderen om ook succesvol te worden. Je bouwt een gebruikersmarkt op met klanten en distributeurs die enthousiast zijn over de supplementen. Dit zorgt voor residuele inkomsten die een stabiele financiële toekomst garanderen. In de video hiernaast leggen we uit hoe ons krachtige verdienmodel werkt.

De basis van jouw bedrijf

De beste producten
De voedingssupplementen van Beyuna zijn natuurlijk, Clean Label en van hoge kwaliteit. Ze voldoen aan de wettelijke eisen en keuringen. In het ontwikkelen van de supplementen spelen we continu in op de laatste wetenschappelijke onderzoeken.
Eerlijk verdienmodel
Je stelt eigen doelen, bepaalt een eigen route en hoeft aan niemand verantwoording af te leggen. Daarbij bepaal je je eigen inkomen dat is gebaseerd op je prestaties: hoe meer actie, hoe meer inkomen. Wij leveren de producten direct bij jouw klanten in binnen- en buitenland.
Opleiding & ondersteuning
Netwerkmarketing is een vak en daarvoor is training en opleiding nodig. Vanuit de Beyuna Academy bieden wij trainingen, seminars en presentaties aan. Met hulp van ervaren en succesvolle ondernemers leer je alles wat nodig is om succesvol te worden met het Beyuna concept.
Beyuna Academy: een netwerk van gelijkgestemde individuen
  • Wekelijkse meetings & livestreams
  • Exclusieve trainingen
  • Korting op evenementen
Lees meer

Distributeurs uitgelicht

Laura van Schelt en Rob de Ruiter
Orthomoleculair therapeut en chemicus
“Onze persoonlijke ervaring gaf het enorme vertrouwen dat we hiermee mensen konden helpen terug in hun kracht te komen.”
Dennis en Lotte Verhoeven
“Beyuna maakt het voor ons mogelijk om autonoom te denken en zijn.”
Bas en Fabiënne Mulder
Praktijk in holistische gezondheid
“Wij gunnen iedereen de kans die wij hebben gekregen, want wij kunnen ons geen leven meer voorstellen zonder Beyuna. ”

Veelgestelde Vragen

Netwerkmarketing, ook wel bekend als multi level marketing (MLM), is een zakelijk model waarbij producten of diensten worden verkocht via een netwerk van onafhankelijke distributeurs. Er zijn talloze netwerkmarketingbedrijven in verschillende sectoren, met allemaal een uniek compensatieplan, manier van werken en ander product.
Hier zijn enkele redenen waarom wij een betrouwbaar bedrijf zijn:
- Transparantie: Bij Beyuna is transparantie erg belangrijk, voor zowel ons verdienmodel als onze producten. Ons complete verdienmodel en compensatie plan vind je terug op onze website.
- Ondersteuning en training: Wij vinden dat netwerkmarketing een vak is dat je moet leren. Daarom geven wij wekelijks meerdere trainingen en hebben we een complete E-Learning. Bij ons werk je samen aan elkaars succes.
- Kwaliteitsproducten: Onze producten voldoen aan alle kwaliteitscriteria en de prijs weerspiegelt de waarde van het product.
- Reputatie: Beyuna is een Nederlands bedrijf opgericht in 2014. Inmiddels hebben we een netwerk van actieve distributeurs over de hele wereld die onze producten gebruiken en aanbevelen. Zowel de oprichter als alle collegaÕs hebben een hoge betrokkenheid bij onze community.
Wij zijn trots op ons netwerkmarketing bedrijf. Als je verdere vragen hebt of meer informatie wilt, staan we altijd klaar om je te helpen.

In de volgende landen kun je je registeren als distributeur:
Amerika, België, Duitsland, Engeland, Italië, Nederland en Spanje*.
*Behalve de Canarische eilanden, Ceuta, Melilla & Gibraltar.

Iedereen kan distributeur worden van onze producten, mits je 18 jaar of ouder bent en gevestigd bent in een van de landen waar wij actief zijn. Om distributeur te worden klik je rechts bovenin op 'Word distributeur'. Heb je al een klantaccount en wil je deze omzetten naar een distributeur account? Zorg er dan voor dat je eerst bent ingelogd. Vervolgens vul je de gegevens, rond je jouw startorder af en krijg je het starterspakket thuis gestuurd! Mocht je vragen hebben of vastlopen in het aanmeldproces, neem gerust contact op met het hoofdkantoor. Wij helpen je graag om distributeur te worden bij Beyuna.

Om je te kunnen registeren als distributeur moet je minimaal 18 jaar zijn en gevestigd zijn in een van de volgende landen:
Amerika, België, Duitsland, Engeland, Italië, Nederland en Spanje*.
*Behalve de Canarische eilanden, Ceuta, Melilla & Gibraltar.

Elke drie maanden wordt er een incentive georganiseerd om onze distributeurs uit te dagen en te belonen. Binnen deze drie maanden behaal je het volgende:
- Totaal van 15.000 qv.
- Minimaal 3.000 qv per maand.
- Registratie nieuwe distributeur op minimaal Mercury niveau, die 3.000 qv rechtstreeks bij Beyuna heeft afgenomen.
- Je hebt een Beyuna Academy Professional lidmaatschap.
Je kunt jouw voortgang en de start van de periode terugvinden en op het Dashboard.

Je kunt jouw URL aanpassen door te klikken op 'Gegevens' en vervolgens bij 'Mijn bedrijf'. Hou er wel rekening mee dat je oude URL niet automatisch doorgelinkt wordt naar je nieuwe URL. Klanten die je in het verleden jouw URL hebt gegeven en nog geen account hebben aangemaakt, zullen niet op jouw nieuwe URL terecht komen.

Je renewal is de jaarlijkse contributie die je moet betalen om je account met je huidige korting, downline en klanten te behouden. Je wordt van tevoren op de hoogte gebracht wanneer je account verloopt, zodat je deze tijdig kunt betalen. Wanneer je op de dag van de renewal inlogt, kun je niet verder voordat je de renewal hebt afgerekend. Je renewal datum vind onder 'Lidmaatschap'.

Elk product heeft een toegekende QV-waarde (Qualifying Volume). Qualifying Volume is een belangrijk onderdeel in het compensatieplan en is de basis voor het behalen van een rank (Mercury, Mars, Neptune, Saturn, Jupiter). Aangezien we een internationaal bedrijf zijn, hebben we met verschillende valutaÕs te maken. Doormiddel van de QV-waarde kunnen we voor elk land deze doelen gelijkstellen.

In de volgende landen kun je je registeren als distributeur:
Amerika, België, Duitsland, Engeland, Italië, Nederland en Spanje*.

In de volgende landen kun je klanten registeren:
Amerika, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Engeland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemeni‘, Slowakije, Sloveni‘, Spanje*, Tsjechi‘ en Zweden.
*Behalve de Canarische eilanden, Ceuta, Melilla & Gibraltar

Wij organiseren wekelijks verschillende presentaties. Alle evenementen zijn terug te vinden in de Agenda. Als Beyuna Academy Professional lid krijg je korting op verschillende evenementen, heb je toegang tot de wekelijkse bedrijfstraining, het maandelijkse voedingsseminar, en heb je de mogelijkheid om de incentives te behalen. Meer informatie over de Beyuna Academy vind je hier.

Je kunt bij Beyuna ook samen met je partner aan de slag. De voordelen hiervan zijn dat je met één account samen gebruik kunt maken van de Beyuna Academy, jullie ontvangen beiden korting op tickets voor evenementen en je kunt samen naar de incentive. Ga je als partner uit elkaar en neemt één van de partners het account over? Dan is er goedkeuring op papier nodig van beide partners.
Om je partner toe te voegen aan jouw distributeur account, ga je naar 'Gegevens'. Vervolgens klik je op 'Mijn bedrijf'. Hier vind je jouw bedrijfsgegevens en kun je deze wijzigen. Klik op 'Wijzigen' bij algemeen om de naam en het emailadres van jouw partner toe te voegen. Jouw partner krijgt een link gestuurd met de uitnodiging om een account aan te maken. Dit account is vanaf dat moment gekoppeld aan jouw bestaande account.

Om het onze distributeurs zo makkelijk mogelijk te maken kun je verschillende marketingmaterialen huren. Je dient deze zelf op te halen bij ons magazijn. Klik hier om evenement materiaal te huren.

Wanneer een klant zich registreert via jouw website, krijg je een kopie van de welkomstmail die je klant ontvangt. Op deze manier kun je zien wanneer je een nieuwe klant hebt. Hier vind je een overzicht van jouw online klanten. De klanten worden onderverdeeld in niet-actieve klanten en actieve klanten. Een klant is actief wanneer ze in de lopende kalendermaand een order hebben geplaatst.

Als je besluit om te stoppen als distributeur raak je jouw opgebouwde kortingspositie, downline en klanten kwijt. Je stopt als distributeur door niet langer het jaarlijkse renewal bedrag te betalen. Je krijgt in de maand dat jouw renewal eraan komt meerdere berichten hierover. Betaal je dit bedrag niet op tijd, dan wordt het account stopgezet. Deze renewal wordt niet automatisch afgeschreven. Indien je eerder wilt stoppen, neem dan contact op met ons hoofdkantoor.