Inhoudsopgave
Deel

Valerie Verhaeghe

Testimonials
Valerie Verhaeghe

Ik ben Valerie Verhaeghe, 41 jaar, moeder van drie kinderen, afkomstig uit het mooie Brugge in België. Ik ben orthomoleculaire voedingscoach en voetreflexologe. Daarnaast werk ik 18 uurtjes als onthaalmedewerker binnen een CLB (GGD, maar dan enkel voor schoolgaande jeugd voor gezondheidszorg, leerproblemen en psychologische zorg).

Testimonial

Ik kreeg reeds twee keer een burn-out en ik heb een verleden met geregeld periodes van depressie zonder toen aanduidbare reden en hormonale problematiek. In 2018 ging het licht terug aan tijdens mijn laatste herstelperiode door het starten van een opleiding orthomoleculaire voeding en werden vele zaken mij duidelijk.

Ik leerde Linda Vandenberghe kennen in 2021 dankzij een radioprogramma waarin ik werd geïnterviewd en zo ging de Beyuna-bal aan het rollen. Ik ging de supplementen van dichterbij bekijken die ik toen in mijn praktijk verkocht aan mijn klanten en schoof deze al gauw aan de kant.

Wanneer je je klanten een natuurlijk en gezond voedings- en leefpatroon wil aanleren, dan ook graag met 100% écht natuurlijke supplementen. Ik ging ze toen ook zelf gebruiken en knapte toen merkbaar sneller op! Ondertussen is het zelfs zo dat ik recent terug aan het sporten ben gegaan na jàren en dan moet je weten dat ik als kind uren doorbracht in de sportschool om dan later de energie niet meer te vinden. De psychiater maakte me er ook attent op te aanvaarden dat een halftijdse job het maximum is wat mij nog zou lukken. Niets is minder waar!

Ook al zijn wij heel milieubewust binnen ons gezin, toch is er de droom om weer een stukje passie te kunnen bovenhalen met deze extra inkomst. Het mannelijke kantje aan mij is dat ik namelijk heel erg hou van auto's, maar ook heel erg van reizen!

In anderhalf jaar ben ik doorgegroeid naar de hoogste positie en proberen we Beyuna meer op de Belgische kaart te krijgen. Er is nog veel werk aan de winkel om mensen bewuster te maken, maar ik denk alvast: als anderen een groot team kunnen opbouwen, dan kan ik dat ook!

Bovendien zou ik het team al niet meer kunnen missen en voel ik nog harder de liefde voor Nederland die er voorheen ook al was. Ik hou van het geen blad voor de mond nemen en het directer zijn. Topproducten, topbedrijf, topteam!

"In anderhalf jaar ben ik doorgegroeid naar de hoogste positie en proberen we Beyuna meer op de Belgische kaart te krijgen."
Valerie Verhaeghe Orthomoleculaire voedingscoach en voetreflexologe